Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice VPŽ u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon provedenog javnog natječaja te prosudbe nadležnog povjerenstva, Martina Jakelić imenovana je direktoricom TZ VPŽ i u novom četverogodišnjem razdoblju.

Sjednicom je u županijskoj vijećnici predsjedavao župan Igor Andrović, pohvalivši pohvalio dosadašnji rad Martine Jakelić na mjestu direktoricu Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, uz želju za još boljim uspjesima u budućnosti. Pritom je  apostrofirao važne turističke projekte na području VPŽ, od uređenja Orahovačkog jezera izletišta Jezero-Hercegovac, Centra za kulturu zdravlja u Cabuni, Posjetiteljskog centra u Križnici, Kuće čaja u Špišić Bukovici, koji će u budućnosti kreirati još bolju turističku sliku našeg područja.

Martina Jakelić je zahvalila na imenovanju i povjerenju, te izrazila nadu u daljnju uspješnu suradnju.

– Vrijeme u kojem turizam kod nas počinje ozbiljnije živjeti je tek pred nama. Vjerujem da će sljedeće četiri godine biti još plodnije jer se trendovi u turizmu za nas na kontinentu mijenjaju na bolje. Samo u ovoj godini imamo 48 novih ležajeva na području županije, uz najavu novih. Otvaraju se i novi restorani. Pozivamo sve na suradnju, naša su vrata otvorena svima, i za nove prijedloge i za daljnju suradnju. Veselimo se zajedničkim izazovima koji su pred nama.

Foto 1 11

Govorila je i o provedenim te predstojećim aktivnostima.

– Počeli smo planirati ovogodišnji Vinski festival “Slavonija i Baranja Wine not!?” koji će se održavati na lokacijama Plemićke rute Slavonije i Podravine, uz neke nove lokacije. Istodobno traju i enološke edukacije za gospodarski sektor. Najprije su na redu restorani, pri čemu naša konzultantica Ivana Nemet educira djelatnike kako bi naša ponuda bila što ugodnija i kvalitetnija za naše posjetitelje. U tijeku je i rad na snimanju novog promotivnog destinacijskog filma Slavonije i Podravine, a pripremamo se i za moja.hr gdje će bračni par Vrbanić predstaviti ponudu aktivnog turizma. Radi se i na pripremi influencerskih i novinarskih press putovanja. Jedno će biti na temu Plemićke rute, a drugo rijeke Drave.

(www.vpz.hr, foto: K. Toplak i T. Vranek)

Foto 2 8

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content