Ministarstvo branitelja sufinancira troškove pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili razredbenog ispita i upis na studijske programe u akademskoj godini 2022./2023.

Ministarstvo hrvatskih branitelja je objavilo Javni poziv za sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2022./2023.. Troškove će sufinancirati djeci smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, djeci nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, djeci HRVI iz Domovinskog rata, djeci dragovoljaca iz Domovinskog rata, djeci hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su u obrani suvereniteta Republike Hrvatske sudjelovali najmanje 100 dana u borbenom sektoru, HRVI iz Domovinskog rata i hrvatske branitelje iz Domovinskog rata.

Navedeni javni poziv otvoren je od 24. svibnja do 22. srpnja 2022. godine.

Tekst Javnog poziva i pripadajući obrazac zahtjeva dostupni su na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja u dijelu Aktualni javni pozivi, u Ministarstvu hrvatskih branitelja te u Područnim odjelima Ministarstva u županijama.

(branitelji.gov.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content