Ivica Kozina novi je predsjednik Gradske udruge umirovljenika Našice

Gradska udruga umirovljenika Našice održala je izvanrednu izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednika izabran Ivica Kozina, a za podpredsjednicu Magda Prošić. Iz zdravstvenih razloga dosadašnje vodstvo nije moglo nastaviti s radom, pa se Udruga našla u nezavidnoj situaciji. Na sastanku Upravnog odbora zato je donesena odluka da se aktivan rad Udruge nastavi, a sukladno tome održe i novi izbori za vodstvo.
 

Osim s problemom vodstva, Udruga se suočava i s problemom prostora u kojem su smješteni. Sukladno ugovoru, nakon gotovo 50 godina, moraju napustiti trenutnu lokaciju. Novoizabrani predsjednik Ivica Kozina naglasio je da će to biti najvažniji zadatak Udruge za ovu godinu, a što se tiče ostalih aktivnosti, cilj mu je držati se plana rada donesenog na prošloj sjednici skupštine.

Kresimir Kasuba
Foto: nasice.hr

Sjednici skupštine nazočio je i gradonačelnik Krešimir Kašuba pohvalivši rad članova koji već desetljećima djeluju na području grada. Dao im je punu podršku u pronalaženju rješenja za novi prostor, a oni su mu zauzvrat predali sliku bivše predsjednice Vesne Lolić s motivom crkve sv. Martina u Martinu.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content