NEXE uvjerljiv pred odlučujuće utakmice sezone: U svojoj dvorani s više od 20 golova razlike deklasirao Varaždince

Našički NEXE uoči odlučujuih utakmica sezone s danskim GOG Gudmeom u četvrtzavršnici EHF Europa lige i susretima s PPD Zagrebom u borbi za naslov prvaka Hrvatske, odigrao je susret devetog kola Paket24 Premijer lige – Lige za prvaka s Varaždinom 1930.

Na svom terenu u sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava u Našicama ‘Gromovi’ s Krndije bili su uvjerljivi pobijedivši 49:25.

Od samog početka domaća momčad bila je u prednosti, koja je rasla iz minute u minutu. Predrag Vejin, Mihailo Radovanović, Halil Jaganjac i Fahrudin Melić utakmicu su pratili s klupe.

Najefikasniji u našičkim redovima bili su Aleksandar Bakić, Ivan Vida i Miha Kavčić, svaki je postigao po sedam zgoditaka. Virovitičanin u redovima NEXE-a, Luka Moslavac, u listu strijelaca upisao se s četiri pogotka.

NEXE: Dominik Kuzmanović (13+0), Aleksandar Bakić 7 (2), Saša Barišić Jaman 6, Predrag Vejin, Mihailo Radovanović, Marin Jelinić 2, Ivan Vida 7, Borna Manci Mičević 4, Alen Blažević 2, Tomislav Severec 4, Fahrudin Melić, Halil Jaganjac, Miha Kavčič 7, Dorian Markušić 1, Gianfranco Pribetić 5 i Luka Moslavac 4. Trener: Branko Tamše.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content