Trener ŠN Pitomača Goran Bosilkovski ‘ugostio’ vrtićarce: Mališani DV “Potočnica” odigrali utakmicu i saznali puno o vrijednostima bavljenja sportom

Kroz suradnju s jednim od roditelja mališana vrtićke skupine, a ujedno trenerom Škole nogometa NK Pitomača Goranom Bosilkovskim, realizirano je zanimljivo ‘nogometno druženje’. Bosilkovski je djecu skupina “Pčelice”, “Vrapčići” i “Zvjezdice” iz DV Potočnica ugostio na svom radnom mjestu, a njegovo radno mjesto je pravo zeleno, travnato i prostrano nogometno igralište četvrtoligaša Pitomače.

Djeca su prošla kroz važne prostorije kluba: sobe za suce, masažne sobe, svlačionice, teretane i kroz “tunel” izašli na nogometni teren okružen tribinama.

Nakon kratke utakmice i poligona s pomagalima, djeca su se odmorila i počastila u”sjajnoj” sobi za proslave prepunoj zlatnih pehara i priznanja za ostvarene nogometne rezultate.

Osim nogometnih znanja saznali su puno o vrijednostima bavljenja sportom kao i solidarnosti, prijateljstvu, sportskom nadmetanju uz uvažavanje protivnika, timski rad.

(vrtic-pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content