ZAVRŠNICA 1. HRL U-14 1234 Virovitica i Slatina u borbi za vrh hrvatskog ženskog rukometa: ‘Lavice’ sutra otvaraju s Trešnjevkom, a Slatinčanke s Đakovom

Početak mjeseca svibnja označava i početak vrhunca rukometne sezone, a nakon što su Završnicu odigrale rukometašice do 16 godina, od sutra (četvrtak) pa do nedjelje borba za najbolju ekipu vodit će se i u kategoriji U-14. Završnicu su izborile i dvije ekipe iz Virovitičko-podravske županije, a među 16 najboljih zasluženo su se našle igračice 1234 Virovitice i Slatine koje će prve utakmice odigrati sutra.

Prve će na teren istrčati rukometašice Slatine koje će od 17 sati snage odmjeriti s Đakovom u SD Finida, dok će se virovitičke ‘lavice’ u 18 sati, u SD Veli Jože, susresti s Trešnjevkom.

Preostale utakmice grupne faze rukometašice 1234 Virovitice i Slatine odigrat će drugog dana natjecanja, u petak. U 9 sati Slatina će igrati protiv Dalmatinke (SD Veli Jože), a Virovitičanke protiv Liburnije (SD Finida). Slatinčanke će nakon toga u 17 sati igrati s Lokomotivom (SD Finida), dok će ‘lavice’ u 18 sati igrati protiv Sinja.

Po završetku grupne faze natjecanja prvoplasirane i drugoplasirane ekipe svoje će natjecanje nastaviti u polufinalnim skupinama, dok će se trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe naći u borbi za poredak. Utakmice se igraju dva puta po 20 minuta uz pet minuta odmora između poluvremena. U utakmicama za poredak, ukoliko je rezultat na kraju izjednačen, odmah se pristupa izvođenju sedmeraca.

– Sa željom da svi ljubitelji rukometa, mame i tate, bake i djedovi igračica diljem Lijepe naše mogu pratiti utakmice iz Poreča, i na ovoj Završnici bit će organiziran livestream na našem YouTube kanalu. Redovito ćemo vas informirati i putem društvenih mreža, dok će fotografije sa Završnice biti dostupne na Photodecku HRS-a– poručili su iz HRS-a.

rr 3
rr 5
rr 6
rr 7
(www.icv.hr, mra, HRS, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content