ŽUPANIJSKI KUP Nogometaši Virovitice svladali Mikleuš s visokih 12:1, Karlo Petrinić zabio 5 komada

U prvom susretu četvrtzavršnice Županijskog nogometnog kupa na terenu Sportskog centra Vegeška nogometaši Virovitice svladali su Mikleuš s visokih 12:1. Gosti su, zbog poslovnih obveza, doputovali sa samo devet igrača, bez obojice vratara.

-Bilo koji drugi dan bi nam više odgovarao i bili bi kompletniji – prije početaka utakmice pojadao nam se trener Mikleuša Dragan Trupina, koji je muku mučio kojeg će igrača postaviti između vratnica. Na kraju je izbor pao na Danka Šimunića.

Domaći redovi su također bili prorijeđeni, tako da su prvu postavu popunjavali juniori i kadeti. U posljednjim trenucima iz prve postave, zbog ozljede je “ispao” kapetan Luka Duvnjak, a utakmicu je počeo Jure Kasumović, dok je kapetansku vrpcu preuzeo Matija Lovreković.

MG 6803

Domaći igrači su dominirali od prve minute. U 13. minuti Nikola Suvajac pogodio je vratnicu, a u nastavku akcije Karlo Petrinić atraktivno je postigao prvi od pet zgoditaka koje će kasnije postići na utakmici. Sedam minuta kasnije Fran Prister pogodio je vratnicu, a Suvajac je u nastavku akcije povisio na 2:0. Do odlaska na odmor vidjeli smo još četiri domaća zgoditka i jednu vratnicu. Dva puta strijelac je bio Fran Prister, a po jednom Antonijo Ognjenović i Karlo Petrinić. Petrinić je postigao i prvi zgoditak u drugom dijelu. U 58. minuti sijevnula je gostujuća kontra, domaći vratar Ante Šimić obranio je prvi udarac Josipa Jančića, ali ga je nakon odbitka faulirao te je sudac Siniša Ličinić pokazao na bijelu točku s koje je precizan bio Ivo Dujmić.

Do kraja je domaća momčad postigla još pet zgoditaka. Dva puta strijelac je bio Karlo Petrinić, a po jednom Valentino Pintarić, Antonijo Ognjenović i Fran Prister.

Rezimirajmo, Virovitica je s pomlađenim sastavom došla do uvjerljive pobjede nad brojčano inferiornim Mikleušom. Pet zgoditaka postigao je Karlo Petrinić, tri Fran Prister, dva Antonijo Ognjenović, a po jednog Valentino Pintarić i Nikola Suvajac, kojemu je ovo bio 101. zgoditak u virovitičkom dresu. (www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content