ŽUPANIJSKI KUP Virovitica i Papuk apsolutni favoriti, u Sopju okršaj vodećih topnika 1. ŽNL i 4. lige BJ-KC-VT, nakon mjesec dana novi okršaj Slatine i Suhopolja

U utorak, 3. i srijedu, 4. svibnja u 17:30 sati igraju se susreti četvrtzavršnice Županijskog nogometnog kupa za seniore.

Prva utakmica igra se danas (utorak) na terenu Sportskog centra Vegeška u kojoj će snage odmjeriti domaći hrvatski trećeligaš Virovitica i trećeplasirana momčad 1. županijske nogometne lige, Mikleuš. Domaća momčad je apsolutni favorit i sve osim pobjede virovitičkih ‘narančasto – crnih’ bilo bi veliko iznenađenje. U ovom susretu samo je pitanje da li će Krešimir Crvenka sjediti na klupi Virovitice ili će zaigrati za Mikleuš, jer trener Virovitice ove sezone igra za Mikleuš.

Sve ostale utakmice igraju se sutra (srijeda). Hrvatski trećeligaš Papuk apsolutni je favorit na svom terenu u Orahovici u susretu sa županijskim prvoligašem Borovom. Gosti imaju kvalitetan sastav i nalaze se na 6. mjestu 1. ŽNL, ali bi morali odigrati 150 posto svojih mogućnosti kako bi iznenadili domaću momčad. ‘Lopta je okrugla’ i sve je moguće.

Vodeći županijski prvoligaš Podravac, na svom stadionu u Sopju dočekuje momčad četvrtoligaša Pitomače. Domaća momčad, u čijem se sastavu nalazi niz iskusnih i kvalitetnih igrača ima impresivan skor ove sezone, u dosad odigranoj 21 utakmici upisala je 19 pobjeda. U redovima Podravca igra i bivši napadač Pitomače, a trenutno vodeći ‘topnik’ 1. ŽNL, Antonio Babec. Pitomačane ne treba posebno predstavljati, riječ je o odlično posloženoj momčadi koja se bori za naslov prvaka u svom rangu natjecanja. Dino Milinović vodeći je srijelac 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Gosti su favoriti, ali vjerujemo da nas očekuje doista uzbudljiva utakmica.

Na stadionu Antuna Tone Butorca četvrtoligaš Slatina igra s konkurentom iz lige – Suhopoljem. U prvenstvenoj utakmici prije mjesec dana Slatinčani su došli do uvjerljive pobjede od 5:1. Spremaju li Suhopoljčani revanš za taj poraz? Tribine slatinskog stadiona sigurno će biti ispunjene do posljednjeg mjesta.

Ako utakmice završe neriješenim rezultatom, nakon 90 minuta odmah se izvode jedanaesterci.

Županijski nogometni kup VPŽ: 1/4 finala

VIROVITICA – MIKLEUŠ (utorak, 3. svibnja u 17:30 h)

Suci: Siniša Ličinić, E. Penava, Mario Lješčak

Delegat: Stošić

PAPUK ORAHOVICA – BOROVA (srijeda, 4. svibnja u 17:30 h)

Suci: D. Cafuta, G. Loparac, M. Loparac

Delegat: Grabovac

PODRAVAC SOPJE – PITOMAČA (srijeda, 4. svibnja u 17:30 h)

Suci: N. Kristić, Saša Ličinić, D. Duvnjak

Delegat: Borbaš

SLATINA – SUHOPOLJE (srijeda, 4. svibnja u 17:30 h)

Suci: M. Presečan, N. Kečkiš, B. Vidović – Volenik

Delegat: Služek

(www.icv.hr, mš, ts, foto: ilustracija M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content