14. međunarodni memorijalni nogometni turnir Milenko Jerković: 32 momčadi iz devet zemalja natjecalo se u kategoriji “Limača U-11”

Nogometni klub Tomislav i Nogometna škola mladeži NK Tomislav Livana, organizirali su četrnaesti međunarodni memorijalni nogometni turnir Milenko Jerković u kategoriji “LIMAČA U-11”, koji je u dvodnevnom programu tijekom proteklog vikenda okupio 32 momčadi iz devet zemalja.

U subotnjem dijelu turnira momčadi su se razigravale po skupinama, a u nedjelju dvije prvoplasirane ekipe iz svake grupe nastavile su natjecanje za plasmane od prvog do petnaestog mjesta.

Čast da otvori turnir pripala je županu Ivanu Anušiću koji je svim gostima iz drugih dijelova Hrvatske, ali i inozemstva, poželio dobrodošlicu u Osječko-baranjsku županiju.

– Drago mi je pozdraviti mlade sportaše i predstavnike njihovih klubova koji su došli pokazati koliko znaju te se međusobno natjecati u ozračju fair-playa, osobito klubove iz drugih dijelova Hrvatske, u čijoj ćemo igri vidjeti i kakva budućnost čeka hrvatski nogomet. Zahvaljujem upravi NK Tomislava Livana na organizaciji ovako zahtjevnog natjecanja koje je okupilo 32 momčadi iz devet zemalja, djeci želim da daju sve od sebe poštujući svoje protivnike i neka pobijede najbolji– kazao je župan.

Na turniru su sudjelovale inozemne momčadi iz Mađarske, Rumunjske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Bugarske, BiH i Makedonije, dok su domaće momčadi predstavljali NK Osijek, GNK Dinamo Zagreb, HNK Hajduk Split, HNK Šibenik, HNK Zadar, NK Hypo limač, HNK Đakovo Croatia, NK Čepin, NK Slavonac, NK Olimpija, NK Radnik, NŠM NK Grafičar, NK Vitez 92, NK Mursa i NK Tomislav.

(www.icv.hr, tj, foto: OBŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content