DAN OPĆINE Cijeli Crnac i okolica uživali uz Tamburaški sastav Fijaker

U povodu Dana općine Crnac, u središtu mjesta nakon dugo vremena okupio se velik broj ljudi, a svi su zajedno uživali, pjevali, plesali i zabavljali se uz Tamburaški sastav Fijaker. Načelnik Mato Damjan posebno je bio zadovoljan, a prisjetio se da je u ne tako daljoj prošlosti bilo ovako puno ljudi u središtu mjesta.

– Prije nekoliko godina u Crncu je pjevao Zvonko Bogdan uz Osam tamburaša s Petrovaradina i bilo je jako puno ljudi, no evo hvala Bogu i našem zaštitniku svetom Ivanu Krstitelju, uspjeli smo ponovno nešto pripremiti za naše mještane i goste i siguran sam da su svi uživali – rekao je Damjan. 

Vokal Fijakera Goran Rusan nekoliko je puta s pozornice ponovio kako se odlično osjećaju u Crncu.

– Lijepo je ovdje, a posebno nas veseli što ste veseli, razdragani, rasplesani i raspjevani. Tako smo i mi bolji i doista uživamo, ajmo dalje samo živo – govorio je Rusan i poveo kolo kukunješće u koje su uhvatio velik broj nazočnih, a onda taraban pa sva ostala kola pa potom hitovi Fijakera poput ”Od života sve mi uzmite”, ”Kao vjetri sjeverni” i mnogi drugi njihovi i hitovi drugih izvođača do sitnih večernjih sati. U svakom slučaju Crnac je živnuo, a treba svakako reći da je organizator cijele priredbe DVD Crnac uz pokroviteljstvo Općine.      

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)                                                                               

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content