Dan otvorenih vrata u Dječjem vrtiću Suhopolje: Mališani pokazali roditeljima svoje svakodnevne vrtićke avanture

U utorak, 28. lipnja, Dječji vrtić Suhopolje organizirao je Dan otvorenih vrata. Svi roditelji čija su djeca polaznici tog vrtića pozvani su na druženje sa svojom djecom i odgojiteljicama, koje su se izuzetno potrudile učiniti atmosferu ugodnom te obogatiti prostor prigodnim sadržajima. Pripremile su aktivnosti kojima su se djeca i roditelji mogli baviti u dvorištu vrtića, kao i u sobama dnevnog boravka. Djeci i roditeljima bile su ponuđene razne likovne aktivnosti, igre s vodom, pokretne i natjecateljske igre, didaktičke igre, poligon za vježbanje u dvorani vrtića i još razne aktivnosti po slobodnom izboru.

Djeca su ovim događanjem dobila priliku pokazati roditeljima svoj vrtić, igrati se s njima svojih omiljenih igara te ponosno pred njima iskazati sva svoja umijeća i sve kompetencije koje su stekli u vrtiću.

Roditelji su pak uvidjeli stranu svoje djece koje do tada nisu bili svjesni, a to je njihov odnos prema vršnjacima i odgojiteljicama u vrtiću, snalaženje u prostoru koji je roditeljima nepoznat, a imali su i priliku poigrati se s njima kao i razgovarati s drugim roditeljima u opuštenoj atmosferi.

Druženju se pridružio i načelnik općine Suhopolje Siniša Horvat, kojega djeca ovog vrtića već dobro poznaju. Načelnik redovito prisustvuje svim vrtićkim manifestacijama te tom prilikom djeci obilno daruje razna slatka iznenađenja.

Svi prisutni roditelji iskazali su ogromno zadovoljstvo ovakvom vrstom druženja, na djeci se vidjelo oduševljenje i radost, a to je djelatnicima ovog vrtića najveća nagrada.

(www.icv.hr, suhopolje.hr)

 

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content