Kino pod zvijezdama i ove godine donosi bogat program, Fabric Fabijanac: U devet dana održavanja manifestacije očekuju vas brojne kino projekcije, radionice, igrokazi…

I ove godine Pučko otvoreno učilište Slatina organizira tradicionalnu manifestaciju Kino pod zvijezdama. Od 12. do 28. srpnja tako vas na slatinskoj ljetnoj kino pozornici očekuju brojne radionice, igrokazi, predstave, stand-upovi te filmske projekcije.

Otvorenje manifestacije održat će se u utorak, 12. srpnja s početkom u 20 sati, a toga dana održat će se i kreativna radionica i igraonica Društva naša djeca Slatina, lutkarski igrokaz “Mudra sova i lukava lisica” Teatra Gavran te projekcija akcijskog filma “Za smrt nema vremena”.

– I ove godine očekuje nas bogat program, a sve započinje u utorak 12. srpnja kreativnom radionicom i igraonicom “Na krilima mašte” udruge Društvo naša djeca nakon čega će uslijediti i otvorenje Kina pod zvijezdama. Tijekom devet dana manifestacije svatko će za sebe moći pronaći ponešto, ulaz je slobodan za sve, većina programa bit će na ljetnoj pozornici ispred Kina Slatina i budući da ove godine nema nikakvih mjera dobrodošli su apsolutno svi- rekla je ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac.

Osim kvalitetnog programa, POU Slatina, u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom, Gradom Slatinom, Turističkom zajednicom Grada Slatine, Hrvatskim audiovizualnim centrom, Kino mrežom, Krikom i Društvom naša djeca pripremila je i neke novitete.

– Ove nam se godine priključilo i Društvo naša djeca Slatina s kreativnim radionicama koje će trajati po 45 minuta i koje će se održavati prije kazališnih predstava, a isto tako Udruga mladih Krik iz Slatine priključila se s kratkim filmovima što nam je izuzetno drago budući da i mladi, kao i svi ostali, žele sudjelovati u cijeloj ovoj manifestaciji. Već sada možemo najaviti da nam se u idućem izdanju priključiti i Glazbena škola i vjerujem kako nas očekuje puno smijeha, veselja, dobrih filmova, predstava i ostalog. Nadam se da će nam i vrijeme biti idealno, stoga pozivam sve da dođu i uživaju u svemu što smo pripremili jer bit će tu i nekih iznenađenja- zaključila je Danijela.

U nastavku pogledajte što su sve pripremili za vas ove godine.

(www.icv.hr, mra)

290545062 5142332432545636 2332547253492710264 n

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content