KINO SLATINA Ovog vikenda na rasporedu četiri zanimljive projekcije

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

PROGRAM VELIKE DVORANE

MALCI 2: KAKO JE GRU POSTAO GRU – PRETPREMIJERA
-animirani

Petak, 24.06. u 19:00
Subota, 25.06. u 19:00
Nedjelja, 26.06. u 19:00

Ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.

Kreativni tim iz prvog nastavka Malaca ponovno se okupio i na snimanju novog nastavka.

Cijena ulaznice: 25 kuna

CRNI TELEFON
-horor, triler

Petak, 24.06. u 21:00
Subota, 25.06. u 21:00
Nedjelja, 26.06. u 21:00

Redatelj Scott Derrickson vraća se svojim korijenima i ponovno surađuje s Blumhouseom u novom horor trileru.

Finneyja Shawa, sramežljivog, ali pametnog 13-godišnjeg dječaka, otima sadistički ubojica i zarobljuje ga u zvučno izoliranom podrumu u kojemu vrištanje nema nikakve koristi. Kada isključeni telefon na zidu počne zvoniti, Finney otkriva da može čuti glasove ubojičinih prijašnjih žrtava koje su odlučne u tome da se ono što se njima dogodilo ne dogodi i Finneyju.

Ethan Hawka pamtimo po trilogiji Richarda Linklatera Before Sunrise (1995.), Before Sunset (2004.) i Before Midnight (2013.), a imali smo ga priliku gledati i u filmu Reality Bites gdje su uz njega glavne uloge imali Wynona Ryder i Ben Stiller. Sada se Hawke pridružuje postavi horor trilera Crni telefon u režiji Scotta Derricksona za Blumhouse i Universal. Scott Derikson se već dokazao kao vješt redatelj horor žanra u filmovima poput The Exorcism of Emily Rose (2005.), Sinister (2012.), Deliver Us from Evil (2014.) i Marvelovog filma Doctor Strange (2016.). Crni telefon je adaptacija novele Joe Hilla iz autorove zbirke novela pod nazivom 20th Century Ghosts.

Ovaj projekt ponovo povezuje Hawkea s producentom i tvorcima hit hororca Sinister iz 2012. godine. Hawke je glumio i u filmu The Purge, još jednom hit horor filmu u produkciji Blumhousea. Rad na novom filmu počeo je u veljači u Sjevernoj Karolini. Hawke se nakon ovog projekta sprema za ulogu u Marvelovoj Moon Knight seriji, a nedavno je postigao veliki uspjeh s miniserijom The Good Lord Bird u kojoj je koautor, izvršni producent i glavni glumac i koja je dobila je priznanje Američkog filmskog instituta za najbolji televizijski program godine.

Za Masona Thamesa, koji glumi Finneya Shawa ovo će biti prva filmska uloga.

Cijena ulaznice: 25 kuna

PROGRAM ART DVORANE

SVJETLOSNI – SINK
-animirani

Petak, 24.06. u 18:00
Subota, 25.06. u 18:00
Nedjelja, 26.06. u 18:00

Radnja filma istražuje priču o podrijetlu astronauta Buzza Svjetlosnog i njegov napredak kako bi postao kapetan Jedinice za zaštitu svemira – Space Rangersa, posvećene borbi protiv zlog cara Zurga.

Cijena ulaznice: 20 kuna

DIVLJACI
-akcija, komedija

Petak, 24.06. u 20:00
Subota, 25.06. u 20:00
Nedjelja, 26.06. u 20:00

Ljeto 2018. godine, Svjetsko nogometno prvenstvo – u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opće “ludilo”, a to je ludilo ponijelo i naše glavne junake: Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) odluče se na pljačku kako bi nabavili novac za put u Rusiju. Bježeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom pa u šumi zalutaju u teroristički kamp.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina)

Collage Fotor1 3

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content