IVANJE 2022. Nagrađivani fotograf Ivan Selci i ove godine izložio svoje radove

Ivan Selci iz Špišić Bukovice, svestrani sportaš, trener, nastavnik i fotograf i ove je godine u povodu Dana općine Špišić Bukovica izložio svoje radove u Društvenom domu. Riječ je o sada već poznatom fotografu koji već godinama sudjeluje na natječaju “Volim svoju županiju”, a ove je godine njegova fotografija po drugi puta nagrađena kao najbolja iz Virovitičko-podravske županije. Tako je ovom prilikom svojim sumještanima, ali i ostalim posjetiteljima predstavio svoje zavidne radove, a uglavnom se radi o fotografijama prirode koje su mu, ističe, najdraže.

Selci ovim povodom izlaže već 10-ak godina, a od nedavno je u Društvenom domu u Špišić Bukovici ima i svoj stalni postav te će njegovi radovi krasiti taj prostor tijekom cijele godine.

– U povodu Dana općine izlažem već 10-ak godina i na taj način predstavljam svoje radove kojih imam jako puno i ne mogu ih sve izložiti koliko ih imam. Ove godine ovdje je izloženo oko 50 fotografija, uglavnom su to fotografije iz prirode što me najviše zanima, a ima i nešto ljudi, portreta, apstrakcija… Što se tiče stalnog postava, radi se o 25 fotografija koja sam izabrao smatrajući da će se najviše svidjeti posjetiteljima – priča nam je Selci, koji ove godine odlazi u zasluženu mirovinu. Na sreću samo nastavničku jer i dalje će, nadamo se još dugo, svojim objektivom bilježiti nezaboravne kadrove i prekrasne kadrove.

(www.icv.hr, žđl, Foto: Ž. Đaković Leš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content