Počinje 23. Pannonian Challenge: Petodnevni spektakl ekstremnog sporta i kasnovečernjih nastupa brojnih DJ-eva

Od 15. do 19. lipnja Osijek će biti domaćin najvećeg festivala ekstremnog sporta i urbane kulture u jugoistočnoj Europi, te vodećeg događaja grada Osijeka, 23. izdanja Pannonian Challengea.

Sportski dio natjecanja započet će u četvrtak, a ponajbolja svjetska imena ekstremnog sporta natjecat će se se u disciplinama – skate, inline i BMX.

Na ovogodišnjem izdanju festivala koji već 20 godina privlači mlade ljude iz cijelog svijeta, prvi put će se natjecati i esportaši u sklopu Reboot Online Games Weeka powered by A1, unutar kojeg će se održati i finale 9. sezone A1 Adria League.

Prvi put u Hrvatskoj na sportsko događanje može se doći uz pomoć NFT-jeva, a oni koji preuzmu Pannonian Challenge NFT-jeve osim ulaza na event, ostvaruju i dodatne benefite.

NFT akronim je za Non-Fungible Token koji se slobodno kupuje i prodaje na tržištu. NFT može predstavljati sliku, GIF, ulaznicu pa čak i nekretninu.

Dodatnu dimenziju događaju dati će kasnovečernji nastupi brojnih DJ-eva koje je oko sebe okupila Osječanka Insolate.

Bogatim programom Panonniana Osijek će i ove godine postati centralno mjesto odličnog provoda, kako sportskog tako i glazbenog.

(www.icv.hr, tj, TZ Osijek)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content