Projekt EAGLE: Potpisani ugovori za izradu multimedijskog sadržaja, mobilne aplikacije te nabavu IT opreme za TIC Klopotec

Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave za IT opremu s pripadajućim aplikacijama za multimedijski sadržaj u Turističko-informativnom centru Klopotec u sklopu projekta EAGLE, općinski načelnik Željko Grgačić potpisao je ugovore s odabranim izvršiteljima. Za nabavu IT opreme s pripadajućim aplikacijama za multimedijski sadržaj kao najpovoljniji ponuditelj odabrana je tvrtka Novena d.o.o. iz Zagreba u ime koje je ugovor potpisao prokurist Zvonimir Rakijašić. Vrijednost ugovora je 657.700 kuna s PDV-om.

DSCN0121 711x533 1
Foto: pitomaca.hr

Za osmišljavanje, dizajniranje i izradu trojezične mobilne aplikacije za korisnike Android i iOS sustava, koja će prikazivati biciklističke i pješačke rute na području pitomačke Bilogore te području brda Mecsek pokraj Pečuha, kao najpovoljniji ponuditelj odabrana je tvrtka Prehnit d.o.o. iz Zagreba u ime koje je ugovor potpisao član uprave Vlatko Roland. Vrijednost ugovora za ovu grupu je 119.850 kuna s PDV-om.

(www.icv.hr, pitomaca.hr)

DSCN0033 711x533 1
Foto: pitomaca.hr

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content