Stravična prometna nesreća u Valpovu: Poginuo 32-godišnjak, dvoje ozlijeđenih iz vozila izvlačili vatrogasci

Oko 22:30 sati u subotu se u Valpovu u Ulici Matije Gupca dogodila stravična prometna nesreća. U sudaru dva osobna vozila, od zadobivenih ozljeda smrtno je stradao 32-godišnji vozač.

– Do prometne nesreće je došlo kada je 32-godišnjak upravljajući osobnim automobilom u mjestu Valpovo, Ulicom Matije Gupca izlaskom iz zavoja u desno zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom prešao na kolničku traku namijenjenu za suprotan smjer kretanja vozila i udario u osobni automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera. Vozač, 32-godišnjak, je preminuo na mjestu događaja.

U drugom vozilu 49-godišnji vozač zadobio je teške ozlijede, a 56-godišnja putnica lake ozlijede – izvijestili su iz PU osječko-baranjske čiji su službenici iz PP Belišće obavili očevid.

U izvlačenju ozlijeđenih iz automobila pomagali su valpovački vatrogasci koji su odmah po dojavi žurno intervenirali.

– Na intervenciju izlazimo sa navalnim vozilom, autocisternom i pickupom te 11 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije uočili smo dva vozila koja su sudjelovala u sudaru. Odmah po dolasku pristupili smo izvlačenju dvije ozlijeđene osobe iz auta koristeći hidraulički alat. Nažalost u ovoj nesreći jedna osoba je smrtno stradala – objavili su iz DVD-a Valpovo.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content