TRANSFER ZONA Jagarinac, Košćak i Antonio Jugović pojačali redove Gradine

Gradina, kao posljednjeplasirani klub 1. Županijske lige napustio je najviši rang nogometnog natjecanja u Virovitičko-podravskoj županiji. U klubu zbog toga nisu jadikovali, već su se počeli ozbiljno pripremati da budu konkurentni u 2. Županijskoj ligi Zapad.

Klub su napustili Marko Čađavčan, Marko Lukačević, Darijo Šamec, Marin Zagorac, Saša Ivošević, Leon Viljevac i Ivan Viljevac, međutim uprava je krenula na osnaženje igračkog kadra.

Pristupnice za Gradinu su potpisali Slavko Jagarinac, koji je svojom igrom i zgodicima vjerojatno osigurao opstanak Svetog Đurađa u županijskoj drugoligaškoj konkurenciji. Prije toga Jagarinac je igaro za Gradinu, Viroviticu, Suhopolje, Slaven Belupo, Koprivnicu i Graničar Bušetinu.

Drugo pojačanje je Ivan Košćak, standardni prvotimac županijskog trećeligaša Brane iz Bačevca, koji je prije toga godinama igrao za Gradinu.

Treće pojačanje je Antonio Jugović, koji je igrao u nizu jakih klubova u Virovitičko-podravskoj županiji: Napredak iz Rušana, Viroviticu, Suhopolje, Bratstvo iz Gornjeg Bazja Gradinu, a prošlu sezonu je zaključio proslavom naslova prvaka 1. Županijske lige u Podravcu iz Sopja.

U Gradini na tome ne žele stati, već planiraju imati momčad koja će se boriti za vrh u 2. Županijskoj ligi u idućoj sezoni.

(www.icv.hr, mš)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content