VIDOVO 2022. U četvrtak, 16. lipnja, u Kinu Pitomača očekuju vas tri besplatne kino projekcije

U sklopu proslave Dana općine – Vidova 2022. Kino Pitomača odlučila je sve mještane i posjetitelje počastiti sa tri besplatne kino projekcije. Tako u četvrtak, 16. lipnja, s početkom u 10 sati klince povedite na animirani film „Svjetlosni“ sinkroniziran na hrvatski jezik. S početkom u 15 sati pogledajte epsku akcijsku avanturu „Jurski svijet: Carstvo“, dok vas u 19 sati očekuje triler „Mamac“.

 

SVJETLOSNI – SINK

Izvorno ime: Lightyear

Redatelj: Angus MacLane

Žanr: animirani

Uloge: Slavko Sobin, Lana Meniga, Rakan Rushaidat, Hrvoje Klobučar, Slavica Knežević, Pero Juričić

Trajanje filma:

Godina: 2022

Država: SAD

Sadržaj filma: Radnja filma istražuje priču o podrijetlu astronauta Buzza Svjetlosnog i njegov napredak kako bi postao kapetan Jedinice za zaštitu svemira – Space Rangersa, posvećene borbi protiv zlog cara Zurga.

 

JURSKI SVIJET: CARSTVO

Izvorno ime: Jurassic World Dominion

Redatelj: Colin Trevorrow

Žanr: epska akcijska avantura

Uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, DeWanda Wise

Trajanje filma: 146 min

Godina: 2022

Država: SAD

Sadržaj filma: Ovog ljeta doživite epski završetak Jurske ere kada se dvije generacije prvi put udružuju. Chrisu Prattu i Bryceu Dallasu Howardu pridružuju se dobitnica Oscara Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill u Jurskom svijetu: Carstvo, smjeloj, pravodobnoj i novoj avanturi koja oduzima dah. Od arhitekta i redatelja Jurskog svijeta Colina Trevorrowa, Carstvo se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosauri sada žive – i love – zajedno s ljudima diljem svijeta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvijek, hoće li ljudska bića ostati vrhunski grabežljivci na planetu koji sada dijele s najstrašnijim stvorenjima u povijesti. Jurski svijet: Carstvo, od Universal Picturesa i Amblin Entertainmenta, pokreće franšizu vrijednu više od 5 milijardi dolara na smion, neistražen teritorij, s nikad viđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim novim vizualnim efektima.

 

MAMAC

Izvorno ime: Shark Bait

Redatelj: James Nunn

Žanr: triler

Uloge: Holly Earl, Jack Trueman, Catherine Hannay

Trajanje filma: 85 min

Godina: 2022

Država: Velika Britanija

Sadržaj filma: Grupa prijatelja uživa u proljetnim praznicima na pješčanim plažama Meksika. Nakon noćne zabave odluče ukrasti nekoliko jet skija i njima se utrkivati. Razuzdana zabava završava zastrašujućom nesrećom.

Nasukani miljama od obale, pravi užas počinje kada shvate da jedan prijatelj jako krvari, a oni su prepušteni sami sebi u moru punom morskih pasa.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content