Završen prvi turnir u mini nogometu “2 na 2” u Rezovcu: Iskustvo Suvajca i Kovačevića presudilo u finalu

U srijedu, 22. lipnja na pomoćnim terenima u rezovačkom Laništu odigrana je završnica turnira u mini nogometu “2 na 2”.

U četvrtzavršnici ekipa 550d (Luka Fučkar i Vedran Grubić) rezultatom 4:1 svladala je 9&10 (Antun Stupar i Vedran Vračarić). Kumovi (Mirko Iličić i Karlo Draganić) došli su do minimalne pobjede od 1:0 nad ekipom Dobra će bit (Ivan Krznarić i Juro Oršulić). Ekipa Nemamo ime (Nikola Suvajac i Dario Kovačević) s 5:0 bila je bolja od para Braća Bajić (Sven Baniček i Filip Tkalčec). Drem Team (Marino Grizelj i Mateo Tomić) je s visokih 6:1 izbacio iz daljnjeg natjecanja PHR (Antonio Husnjak i Tomislav Rončević).

Ekipa Nemamo ime u polufinalu je s 3:1 bila bolja od 550d, dok su Kumovi odličnom igrom uspjeli svladati Dream Team rezultatom 5:2. Dream Team je u susretu za treće mjesto u konačnici bio bolji od 550d rezultatom 3:2.

IMG_8646

Finale je donijelo žestoku borbu za svaku loptu. Svoje kvalitete su pokazala sva četvorica igrača, Nikola Suvajac, Dario Kovačević, Mirko Iličić i Karlo Draganić. Na kraju je odlučio jedan lucidan potez strijelca Nikole Suvajca, koji je postigao jedini zgoditak u susretu.

Najbolji strijelac turnira bio je Marino Grizelj, dok je za ‘najatraktivnijeg’ igrača proglašen Nikola Suvajac. Pehare, medalje, priznanja i pokale najboljim ekipama i pojedincima podijelili su članovi uprave i igrači Rezovca.

IMG_8649

Rezultati:

Četvrtzavršnica:

550d – 9&10 4:1
Kumovi – Dobra će bit 1:0
Nemamo ime – Braća Bajić 5:0
Dream Team – PHR 6:1

Polufinale:

Nemamo ime – 550d 3:1
Kumovi – Dream Team 5:2

Utakmica za treće mjesto:

Dream Team – 550d 3:2

Finale:

Nemamo ime – Kumovi 1:0

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content