Dario Petrović više nije trener NK Slatine, na klupi ga zamijenio Nikica Hat

Trener seniorske momčadi Slatine Dario Petrović, s kojom je u protekloj sezoni osvojio treće mjesto u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, dao je ostavku zbog svojih poslovnih obveza. Uprava kluba krenula je u potragu za njegovim nasljednikom pa je između nekoliko kandidata, s kojima su razgovarali, dogovorena suradnja s Nikicom Hatom iz Čačinaca.

Hat je poznat kao studiozan i iskusan trener, koji je vodio niz klubova na slatinskom i orahovačkom području.

U nedjelju, 24. srpnja na 5. Memorijalnom turniru Hrgović – Rudanović u Rezovcu Dario Petrović posljednji puta, u ovom mandatu, sjedio je na klupi Slatine, a s njim je već bio i njegov nasljednik Nikica Hat, koji u ponedjeljak 25. srpnja počinje samostalno voditi momčad.

– Preuzimam mladu i potentnu ekipu. U igračkom kadru imat ću spoj mladosti i iskustva. To su većinom mladići koji su osvojili kup u pionirskoj konkurenciji. Sada su stasali i polako ulaze u seniorski sastav. Danas nismo bili kompletni, nedostajalo je nekoliko igrača. Sutra preuzimam samostalno vođenje momčadi i nastavljam, tamo gdje je Dario stao – tom prilikom izjavio nam je Nikica Hat.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content