Kino Park: Ovog vikenda pogledajte “Arthurovo prokletstvo” i “DC Liga Super-ljubimaca”

Ovoga vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte dvije nove projekcije. U subotu, 30. srpnja u 19 sati, možete pogledati horor “Arthurovo prokletstvo”.

Izvorno ime:
Arthur Malediction
Redatelj: Barthélémy Grossmann
Žanr: horor
Uloge: Vadim Agid, Lola Andreoni, Mathieu Berger
Trajanje filma:
Godina: 2022
Država: Francuska
Sadržaj filma: Alex je 18-godišnji mladić koji je godinama veliki obožavatelj sage o fantastičnom serijalu Arthur i Minimoys. Grupa prijatelja ga je za rođendan iznenadila prijedlogom da odu u napuštenu kuću u kojoj se snimao film. Nisu svjesni da će upasti u smrtonosnu zavjeru. Ono što je nekada bio san iz djetinjstva, uskoro će se pretvoriti u pravu noćnu moru.

 

A u nedjelju, 31. srpnja u 17 sati, pogledajte animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik “DC Liga Super-ljubimaca”.


Izvorno ime:
DC League of Super-Pets
Redatelj: Jared Stern
Žanr: animirani
Uloge:
Trajanje filma: 100 min
Godina: 2022
Država: SAD
Sadržaj filma: Ljubimce predvodi Supermanov voljeni pas Krypto. Njih su dvojica nerazdvojni prijatelji, koji dijele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermana i ostatak Lige pravde otmu, Krypto mora uvjeriti ofucanu ekipu iz skloništa za životinje – psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete superjunake. Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kad upozna Batmana.

(www.icv.hr)

 
 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content