OPĆINA CRNAC Jedna pješačka staza završena, a na drugoj započeli radovi

Općina Crnac nastavila je s uređenjem svojih naselja u cilju sigurnosti i ugodnijeg življenja mještana. Tako je u ovoj ljetnoj fazi završena jedna, a započeli radovi na drugoj pješačkoj stazi. Završena je staza u Velikom Rastovcu, a započela gradnja u Starom Petrovom Polju.

– Završili smo pješačku stazu u Velikom Rastovcu dužine oko 750 metara, a vrijednost investicije je 540 tisuća kuna i projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. Odmah nakon završetka započeli smo s izgradnjom druge pješačke staze i to u Starom Petrovom Polju. Dužina ove staze je također nešto preko 750 metara, a investicija je vrijedna 541 tisuću kuna i bit će sufinancirana od strane Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine i naravno proračuna Općine Crnac – rekao je načelnik općine Crnac Mato Damjan te istaknuo kako time ispunjavaju plan za ovu godinu.

Nogostup Staro Petrovo Polje 1

– Već iduće godine krećemo s izgradnjom pješačke staze u Novom Petrovom Polju. Naravno cilj ovih projekata je sigurnost naših sumještana posebno djece i drago mi je da sve ide onako kako smo i zamislili – kaže načelnik općine Crnac Mato Damjan.

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content