Općina Vladislavci objavila natječaj za financiranje projekata i institucionalne podrške udrugama u 2022. godini: Za športske udruge i za razvoj civilnog društva namijenila 240 tisuća kuna

Općina Vladislavci objavila je natječaj za prijavu projekata i institucionalnu podršku udrugama za 2022. godinu iz proračuna Općine Vladislavci, a pravo na korištenje nepovratnih novčanih sredstava iz općinskog proračuna može ostvariti udruga u cilju provedbe aktivnosti od interesa za opće dobro, kojima se ispunjavaju ciljevi i prioriteti definirani strateškim i planskim dokumentima Općine Vladislavci.

Općina Vladislavci financirat će samo one udruge koje ispune uvjete koji su definirani Pravilnikom i objavljenim Natječajem u kategorijama javne potpore u športu i javne potpore udrugama za razvoj civilnog društva.

Podnositelj prijave može ostvariti pravo na korištenje podrške za maksimalno dva programa rada ili projekta s rokom provedbe do 31. prosinca 2022. godine.

Ukupno predviđen iznos sredstava za financiranje projekata i institucionalne podrške udrugama u 2022. godini je 464.500,00 kuna, a iznos koji će se temeljem ovog natječaja moći dodijeliti udrugama za potporu realizaciji njihovih programa i projekata je 240.000,00 kuna. Od toga je za javne potpore u športu predviđeno 190 tisuća kuna, dok je za udrugama za razvoj civilnog društva namijenjeno 50 tisuća kuna.

Rok za podnošenje prijave na natječaj je 30 dana od dana objave javnog natječaja, odnosno do 11. kolovoza 2022. godine, a sve dodatne informacije o uvjetima natječaja te potrebnoj dokumentaciji mogu se naći na službenoj internetskoj stranici Općine Vladislavci.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content