Počele pripreme virovitičkog nogometnog trećeligaša: Cilj je sredina tablice i što bolji rezultat u Hrvatskom kupu

Jučer (petak), nakon kraće ljetne pauze, na glavnom terenu Sportsko-rekreacijskog centra Vegeška na početku priprema za novu sezonu okupili su se nogometaši Virovitice.

Igrače je na početku pozdravio klupski predsjednik Damir Pervan.

– Nisam do kraja zadovoljan dosadašnjim rezultatima prijelaznog roka, ali to ne znači da se u nastavku nećemo pojačati. Pred nama je nova sezona u kojoj očekujem da se nećemo do kraja boriti za opstanak u ligi. S ovom igračkom postavom očekujem da ćemo se pozicionirati u sredini tablice. Uz prvenstvo očekuje nas nastavak natjecanja u kupu, gdje ćemo pokušati postići što bolji rezultat- u uvodu je rekao Pervan.

Dvadesetak okupljenih igrača na trening, u odsutnosti trenera Krešimira Crvenke, poveo je mladi trener iz klupske škole nogometa Aleksandar Matijašević. Među igračima je i jedan povratnik u redove Virovitice, Matia Horvat, koji je nakon prve registracije u Podgorju prošao školu nogometa u Virovitici. Nakon toga je posljednjih šest sezona igrao za Podgorje.

– Odlučio sam se oprobati u puno jačoj igračkoj konkurenciji. Svjestan sam da ću morati puno ozbiljnije trenirati, jer samo tako mogu uspjeti u novoj sredini- rekao nam je nakon prvog treninga Horvat.

U rad prve momčadi priključeni su i najperspektivniji kadeti, koji će se svojim radom pokušati izboriti za igranje u seniorskoj konkurenciji.

Trener Krešimir Crvenka, koji je složio program priprema i raspored prijateljskih utakmica, momčad će preuzeti početkom idućeg tjedna.

Prve utakmice narančasto–crni će odigrati u nedjelju 24. srpnja na jakom turniru u Rezovcu, gdje uz Virovitičane i domaću momčad igraju četvrtoligaši Pitomača i Slatina. Sedam dana kasnije slijedi turnir u Gornjem Bazju, pa gostovanje u popularnoj Grabi, kod zagrebačkog trećeligaša Trešnjevke.

-Samo u utakmicama s jakim suparnicima možemo doći do željene forme što je preduvjet dobrog rezultata u ligaškom i kup natjecanju- kratko nam je telefonski prokomentirao trener Krešimir Crvenka.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content