Povodom proslave Dana općine i blagdana sv. Petra odigran malonogometni turnir naselja s područja općine Čađavica

Pod pokroviteljstvom Općine Čađavica, a u organizaciji Nogometnog kluba Mladost 1930 Čađavica, jučer (subota) je povodom proslave Dana općine i blagdana sv. Petra odigran malonogometni turnir naselja s područja općine Čađavica.

Turnir je igran na nogometno igralištu Mladosti 1930, a prije početka odigravanja utakmica sve ekipe, njih šest, pozdravio je načelnik Opčine Čađavica Mirko Rončević. Predsjednik NK Mladost 1930 Čađavica Mario Cer zaželio je svim ekipama i igračima fer i korektno nadmetanje.

Prvo mjesto na ovom malonogometnom turniru pripalo je ekipi naselja Čađavica, drugi su bili veterani NK Čađavica, a treća ekipa naselja Donje Bazije.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivica Vukalović (veterani NK Čađavica), najbolji strijelac je bio Robert Šomođi (naselja Čađavica), a za najboljeg vratara je proglašen Ivan Bošnjak (naeslje Donje Bazije).

Pehare i pojedinačne nagrade su najuspješnijima uručili predsjednik NK Mladost 1930 Čađavica Mario Car i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević.

(www.icv.hr, adf, foto: N. Križić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content