Rotary club Virovitica donirao folije za unutarnje i vanjske dekoracije virovitičkom Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju

U ponedjeljak, 4. srpnja, članovi Rotary cluba Virovitica posjetili su Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju u Virovitici te predali donaciju kluba – folije za unutarnje i vanjske dekoracije, a koja je namijenjena srednjoškolcima strukovnog zanimanja pomoćni kartonažer.

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica je ustanova koja kroz suvremeni multidisciplinarni pristup i timski rad pruža djeci i svim osobama s teškoćama kvalitetan odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju kako bi bili osposobljeni za što samostalniji život i inkluziju u socijalnu zajednicu. Kroz otvorenost, poticajnu atmosferu i suradnju pomažu svakoj osobi s teškoćama da u svim životnim dobima ostvaruje svoj puni potencijal i osigura svoje mjesto u zajednici.

-Zahvaljujući ovoj vrijednoj donaciji naši učenici će imati pune ruke posla sljedeće školske godine. Naime, nabavkom automatskog izrezivača folija i kartona poseban izazov bio je nabavka folija za unutarnju i vanjsku dekoraciju u čemu su nam pomogli naši donatori i prijatelji iz Rotary cluba Virovitica. Cilj nam je osmisliti praksu i kreirati podučavanje naših učenika kako bi vještine koje uče bile u skladu s potražnjom na tržištu rada. Hvala Rotary klubu što nam pomaže u ostvarivanju naših ciljeva – istaknula je ravnateljica Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Stanislava Đurčević.

Misija Centra obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica je da svojim djelovanjem kroz raznolike odgojno-obrazovne, rehabilitacijske i radne sadržaje podrži i osnaži osobe s teškoćama svih dobnih skupina u njihovom razvoju a njihove obitelji, druge stručnjake i širu zajednicu ojača u zajedničkim naporima da naša sredina bude mjesto uspješna života za svakog pojedinca s teškoćama.

(www.icv.hr, Rotary club Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content