Strava u Osijeku: Na željezničkoj pruzi pronašli muški leš s glavom odvojenom od tijela

Nepoznati muški leš s glavom odvojenom od tijela pronađen je danas (subota) na željezničkoj pruzi u Osijeku. Pronađen je u 13.15 sati preko puta zgrade na Vijencu Ivana Meštrovića 27, izvijestila je policija.

-Kako doznaje vecernji.hr određeni tragovi pronađeni su na vlaku koji je u kobno vrijeme prometovao na toj relaciji, Osijek – Beli Manastir, pa je očevid nastavljen na željezničkom kolodvoru. Tijelo je prevezeno na obdukciju u KBC Osijek gdje će se pokušati utvrditi točan uzrok smrti. Uz mrtvu osobu nisu pronađeni dokumenti.

“Vlak neće ići sigurno”

-Vidjelo se u daljini da su policajci došli. U 13:20 mi je išao vlak. Vlak je naišao i onda su mu policajci mahali da stane, pa se vlak vratio na stanicu i započeo je očevid. Policajac je rekao da taj vlak sigurno neće ići zbog očevida jer su pronašli beživotno tijelo – kazala je svjedokinja i navela kako sad čeka drugi vlak.

-Ja sam pak sad došla. Vidjela sam tamo očevid. Primijetila sam da je neka glava unutar tračnica, a da je tijelo van tračnica – ispričala je druga žena.

U policiji još ne mogu izvijestiti je li riječ o naletu vlaka s obzirom da je tijelo nađeno na pruzi ili o ubojstvu. Inače, riječ je o naselju Vijenac Ivana Meštrovića s velikim brojem stanovnika koji su prilično potreseni ovim događajem. Nedaleko od mjesta gdje je tijelo pronađeno nalazi se i dječji vrtić.

(vecernji.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content