Turnašica dočekala svoje zlatne “Bisere”: Vratili se s Vatrogasne olimpijade u Celju

Turnašički “Biseri” po povratku u svoje mjesto iz slovenskog Celja gdje su na Vatrogasnoj olimpijadi ostvarili najbolji rezultat do sada, dočekani su kao pobjednici. Bili su 12. od 60 ekipa u najjačoj kategoriji na natjecanju, osvojili zlato i tako podigli svoju ljestvicu u odnosu na prijašnje rezultate. Naime, na prethodne dvije Olimpijade osvojili su 16. (Francuska 2013.) i 20. mjesto (Austrija 2017.).

Ekipu “Bisera” čine Tomislav Lach, Davor Dudašić, Marko Nemet mlađi, Željko Kajić, Luka Lach, Marko Nemet, Hrvoje Kovač, Ivan Ostoić, Bernard Blažinčić i Andrej Abramović.

U Turnašici su ih, uz članove DVD-a Turnašica, obitelji, prijatelje i mještane, dočekali i načelnik općine Pitomača Željko Grgačić, predsjednik Vatrogasne zajednice VPŽ Željko Palković, zapovjednik VZO Pitomača Zdravko Fras, zapovjednik VZO Špišić Bukovica Zdravko Pokupić.

Zapovjednik Bisera, Tomislav Lach, predao je medalju i diplomu u ruke predsjednika Josipa Nemeta te uz velike emocije pozdravio i zahvalio svima koji su putovali u Celje kako bi im pružili podršku, kao i danas okupljene na dočeku.

 

(www.icv.hr; foto: DVD Turnašica, M. Rengel)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content