Uskoro počinju radovi na II. fazi izgradnje pješake staze u Ulici hrvatskih branitelja u Zdencima, a izgrađena staza prema kapelici svete Ane u Dugoj Međi

Općina Zdenci nastavlja s realizacijom zacrtanih projekata pa će tako uskoro krenuti i izgradnja II. faze pješačke staze u Ulici hrvatskih branitelja u Zdencima. Prvi dio mjesnog groblja je napravljen, a sada kreće drugi prema središtu mjesta.

– Riječ o pješačkoj stazi koje se nalazi između Zdenaca i Bankovaca, odnosno staza koja vodi prema zdenačkom mjesnom groblju. Prvi dio prema mjesnom groblju je završen prošle godine, a sada nam slijedi i drugi dio prema središtu Zdenaca koji je podijeljen u dvije faze, odnosno drugu i treću ove staze. Sada krećemo s drugom fazom, a vrlo brzo krenut će i treća – rekao je načelnik Tomislav Durmić. Uz ove radove treba svakako naglasiti kako je izgrađena i pješačka staza od mjesnog doma do kapelice svete Ane u Dugoj Međi.

– Vrijednost ove investicije je 140 tisuća kuna i posebno mi je drago da smo ovaj projekt uspjeli realizirati. Evo već jučer na blagdan svete Ane svima koji su pošli na svetu Misu u Dugu Među bilo je puno lakše novom stazom do kapelice – zaključio je Durmić.

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content