1. ŽNL Sopjani na Lanište došli s deset igrača i poveli, pa primili 13 komada: Marin Đurđević pokazao se kao veliko pojačanje za Rezovac

Nogometaši Rezovca na svom Laništu novu ligašku sezonu u 1. županijskoj nogometnoj ligi otvorili su uvjerljivom pobjedom 13:1 nad prošlosezonskim prvakom Podravcem iz Sopja.

Gosti su ovog ljeta ostali bez gotovo cijele prve postave te su u Rezovac doputovali sa samo deset igrača. Domaća momčad krenula je furiozno, međutim napadači kao da su se natjecali tko će promašiti izgledniju priliku. Kazna za promašaje stigla je u 14. minuti kada je dosuđen kazneni udarac za goste, zahvaljujući kojemu je Mihael Tomašević doveo Podravac u početnu prednost.

IMG_4237

Četiri minute kasnije nakon starta gostujuće obrane na Marinu Đurđeviću sudac Dinko Cafuta ponovno je pokazao na bijelu točku. Precizan je za 1:1 bio Dario Kovačević. Do odlaska na odmor domaća momčad postiže još tri zgoditka. Dva puta precizan je bio Mateo Tomić, a jednom Marino Grizelj.

U drugom dijelu do izražaja je došla brojčana premoć domaćih nogometaša koji su postigli još devet zgoditaka. U nastavku je trostruki strijelac bio Mario Nreca, a po jednom su mrežu momčadi iz Sopja pogodili Toni Topić, Mateo Tomić, Toni Kovačić, Antonio Klasić i Luka Rajković iz igre te Dario Kovačević ponovno s bijele točke.

IMG_4257

Kao asistent se posebno istaknuo Marino Grizelj, dok je Marin Đurđević odradio ogroman posao na sredini terena. Uvjerljivom pobjedom Rezovac je izbio na prvo mjesto na tablici.

– Znali smo da je kod prvaka došlo do puno promjena, ali i da ih ne smijemo podcijeniti. Na početku nismo bili precizni i kažnjeni smo pogotkom iz penala. Nastavili smo svoju igru i na kraju došli do uvjerljive pobjede. Slijedi gostovanje kod Slavonije koja ima mladu i trkački jaku ekipu. Bit će zahtjevno. Moramo se dobro pripremiti i nadati se novoj pobjedi – na kraju je zaključio trener Rezovca Ivan Ćavar.

Rezovac – Podravac Sopje 13:1
Igrač utakmice: Marin Đurđević

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content