DANI GRADA SLATINE U subotu, 27. kolovoza na jezeru Javorica 8. moto susreti: Za zainteresirane građane osiguran besplatan prijevoz autobusom

Moto klub „Speed“ Slatina, uz pokroviteljstvo Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine u subotu, 27. kolovoza ponovno donosi neizostavnu manifestaciju – 8. po redu Moto susrete.

Grmljavina stotine limenih dvokotačnih jurilica protutnjat će Slatinom, a na jezeru Javorica, uz već najavljeni najbolji hrvatski punk rock sastav Hladno Pivo, posjetitelje očekuju i jake predgrupe – Euphoria i slatinski ženski rock sastav Sibnele.

Uz ovakav program, vrhunska zabava posjetitelje očekuje cijeli dan:

  • 12:00 sati – Okupljanje motorista
  • 17:00 sati – Moto defile
  • 18:00 sati – Bajkerske igre
  • 19:00 sati – Rock koncerti: Eupohira; Sibnele
  • 23:00 sati – Koncert Hladnog Piva

– Budući da Moto susreti u Slatini generiraju najveći broj pojedinačnih i grupnih dolazaka, Turistička zajednica Grada Slatine i poduzeće Čazmatrans d.o.o. i ove su godine u cilju što opuštenije zabave i veće prometne sigurnosti osigurali besplatnu autobusnu liniju koja će prevoziti zainteresirane građane i njihove goste u smjeru Centar grada (ispred NTL-a) – Jezero Javorica.

Autobus će voziti prema voznom redu iz vizuala u nastavku, a pristajat će i na ulazu u ulicu Lipa (kod „Motela“) kako građani iz tog dijela grada ne bi morali pješačiti do centra. Veliko hvala poduzeću Čazmatrans d.o.o. i rukovoditelju Slavenu Ercegu, vrijednom članu Turističkog vijeća, koji stvaraju dodatnu vrijednost i kvalitetu ovoj ključnoj manifestaciji na zadovoljstvo svih naših sugrađana i posjetitelja – poručili su iz Turističke zajednice.

bus fejs 01 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content