DANI OPĆINE SUHOPOLJE Na ‘pikniku’ u vrtu Dvorca Janković mališani uživali u bajkama, zanimljivoj radionici i voćnim poslasticama

U organizaciji Dvorca Janković i Turističke zajednice općine Suhopolje jučer (ponedjeljak) je održan “Piknik u vrtu dvorca”, zanimljiva radionica za djecu koja je dio programa obilježavanja ovogodišnje proslave Dana općine Suhopolje.

Radionicu, koja je bila usmjerena na čitanje i poticanje čitalačke pismenosti vodila je Sanela Petrić, učiteljica hrvatskog jezika i povijesti. Mališanima, koji su za vrijeme radionice kao svoj glavni ‘alat’ koristili plastelin i flomastere, voditeljica je u uvodnom dijelu pročitala popularnu bajku o “Snjeguljici i sedam patuljaka” braće Grimm, namijenjenu svim uzrastima.

Nakon radionice uslijedio je ‘piknik’, na kojem su djeca zajedno s roditeljima uživala u sokovima i drugim voćnim poslasticama. Na samom kraju, organizatori su mališanima uručili slatke poklon pakete i zahvalnice za sudjelovanje u ovoj radionici koja će djeci još dugo ostati u lijepom sjećanju.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo, Dvorac Janković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content