Dinamo objavio cijene ulaznica za Chelsea na Maksimiru: Evo koliko iznose

Dinamo je objavio cijene ulaznica za domaću utakmice skupine Lige prvaka protiv Chelsea, koju igra već u utorak. Tada, 6. rujna, na Maksimiru gostuje Chelsea. Tribina sjever dolje i tribina sjever gore koštaju 150 kuna. Tribina zapad gore je 250, a tribina zapad dolje 350 kuna, piše Index.

Pravo prvokupa imaju članovi kluba

Prodaja počinje 3. rujna na Ticket pointu pred Maksimirom samo za članove kluba, a dan kasnije pa do 6. rujna je redovna prodaja za sve navijače na Ticket pointu i online. Dinamo pojašnjava: Pretprodaja za članove kluba je na Ticket pointu u subotu 3. rujna od 11 do 19 sati isključivo za članove kluba i samo na Ticket pointu u Zagrebu uz obavezno predočenje važeće članske iskaznice. Jedna članska iskaznica vrijedi za kupovinu jedne ulaznice.

Redovna prodaja na Ticket pointu počinje u nedjelju, 4. rujna od 11 i traje do 19 sati, te u isto vrijeme dan kasnije, u ponedjeljak. Na dan utakmice, u utorak, trajat će od 11 do 19:30. Online prodaja počinje u nedjelju 4. rujna od 11 sati na servisu i tako kupljene ulaznice obavezno je potrebno isprintati.

Obavezna osobna. Ulaznice ne mogu kupiti navijači sa zabranom

Prodaja godišnjih ulaznica je završena i godišnje ulaznice više nisu u prodaji. Vlasnici godišnjih ulaznica na stadion ulaze s godišnjom ulaznicom. Nije potrebno preuzimanje dodatnih ulaznica na Ticket pointu.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice i paketi personalizirani i glase na ime i prezime.

Prilikom kupovine potrebno je prikazati osobni dokument za sve ulaznice. Dinamo ističe da neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Navijačima Dinama je zbog potresa i gostujućih navijača na raspolaganju manje od pola Maksimira

Napominjemo kako je južna tribina rezervirana za gostujuće navijače, a istočna nema uporabnu dozvolu zbog narušene statike nakon potresa u Zagrebu, tako da je Dinamovim navijačima na raspolaganju tek pola kapaciteta Maksimira. Konkretno, samo zapadna i sjeverna tribina, ukupno oko 21 tisuća mjesta.

Kako je 5300 mjesta već prodano iako prodaja ulaznica nije ni počela?

Dodamo li da je Dinamo do sada prodao oko 5300 sezonskih ulaznica, čiji su vlasnici kupnjom te karte automatski dobili ulaz na domaće utakmice Lige prvaka, navijači Dinama mogu kupiti manje od 16 tisuća ulaznica. Iduću domaću utakmicu Dinamo igra 11. listopada protiv Salzburga, a zadnji meč grupne faze LP na domaćem terenu mu je 25. listopada protiv Milana. 

(index.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content