EPIcentar Sequoia Slatina “raste” iz dana u dan: Otkako je otvoren, posjetilo ga oko 3.000 domaćih i stranih gostiju

Otkako je početkom svibnja otvoren Posjetiteljsko-interpretracijski centar EPIcentar Sequoia Slatina, posjetilo ga je oko 3.000 evidentiranih domaćih i stranih gostiju, koji su se uvjerili u njegovu ljepotu i sadržaje koji nudi.

– Iznimno zadovoljstvo je nakon tri mjeseca velikog truda i rada zbrojiti zaista impozantne brojke o posjećenosti našeg centra. Važno je istaknuti da je u tom razdoblju ostvareno oko 400 noćenja gostiju koji na odlasku nisu krili zadovoljstvo kvalitetom usluge koja im je pružena te su već najavili ponovni posjet našem centru i našoj Slatini. Također, valja naglasiti kako su ovo samo evidentirani posjeti ostvareni u hostelu i posjeti našem izložbenom postavu, a u stvarnosti je taj broj puno veći budući da gosti svakodnevno posjećuju naš restoran kao i dječje igralište gdje se posjeti ne evidentiraju. Ono što nas zaista veseli je činjenica da su nam i naredni mjeseci prepuni raznih organiziranih posjeta i velikog broja unaprijed najavljenih noćenja – rekao je voditelj Posjetiteljsko-interpretracijskog centra EPIcentar Sequoia Slatina, Jurica Culej.

Podsjetimo, u sklopu centra nalazi se hostel, restoran, multifunkcionalne dvorane, stalni izložbeni postav, suvenirnica, kao i vrhunski uređeno dječje igralište.

(www.icv.hr, adf, EPIcentar Sequoia Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content