Na osječkom Fakultetu agrobiotehničkih znanosti predprijave za upis u diplomski studij Digitalna poljoprivreda: Predviđen upis 30 redovitih studenata

Broj mjesta za upis studenata u u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija na znanstveno-nastavnim i umjetničko/znanstveno-nastavnoj sastavnici Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u akademskoj godini 2022./2023. utvrđen je odlukama Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, a prema toj odluci za diplomski sveučilišni studij na engleskom jeziku Digitalna poljoprivreda predviđen je upis 30 redovitih studenata.

Podsječamo, Digitalna poljoprivreda naziv je novog studijskog programa kojeg od prošle akademske godine nudi Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek (FAZOS) u suradnji s Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija (FERIT). Traje dvije godine i održava se na engleskom jeziku. Ima dva smjera, biljnu i stočarsku proizvodnju. Po njegovu završetku stječe se akademski naziv magistar poljoprivrede.

Namijenjen je kako domaćim, tako i inozemnim studentima.

Prijave za upis primaju se od 12. rujna do 30. rujna (do 12 sati) 2022. godine.

Upisi kandidata provodit će se 3. i 4. listopada 2022. godine od 9 do 14 sati.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti Studentskoj službi Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek na telefon: 031/554-844 ili na adresu: Vladimira Preloga 1, 31000 Osijek u vremenu od 8 do 12 sati.

Kompletan natječaj može se pronaći na mrežnim stranicama FAZOS-a.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content