Odigrane posljednje ‘provjere’ uoči početka nove ligaške sezone: Kapelčani upisali dvije pobjede, No Limit TVIN uvjerljiv protiv Rezovca

Produženi vikend, posljednji prije početka službenih natjecanja, županijski nogometni ligaši iskoristili su za odigravanje pripremnih utakmica.

Novi županijski prvoligaš Dinamo na svom je stadionu Kurija u Kapela Dvoru u tri dana odigrao dvije utakmice. U subotu, 13. kolovoza, rezultatom 7:4 svladao je Dravu iz Terezinog Polja. Tri pogotka za Dinamo postigao je Slavko Jagarinac, dva Mirko Iličić, dok su po jednom strijelci bili Mato Iličić i Vladimir Puškarić. U gostujućim redovima dvostruki strijelac bio je Mihael Taušan, a po jednom su domaću mrežu pogodili Elvis Klaus i Marko Zalović.

U ponedjeljak, 15. kolovoza, Dinamo je bio bolji od Munje iz Velikog Rastovca rezultatom 5:1. Dva zgoditka za Dinamo postigao je Mirko Iličić, a po jednom su precizni bili Leon Brdarić, Mihael Tambolaš i Valentino Kaladić.

Bratstvo je na stadionu Školski vrt bilo bolje od susjedne Drave iz Terezinog Polja s 4:1. Gosti iz Terezinog Polja poveli su zgoditkom Nikole Zalovića, dok je u drugom dijelu došlo do preokreta. Trostruki strijelac bio je Valentino Pintarić, dok je jednom gostujuću mrežu pogodio Josip Čoklo.

No Limit TVIN je iznenadio županijskog prvoligaša Rezovac te ga je na svom terenu Sportskog centra TVIN pobijedio s visokih 5:0. Strijelci su bili Niko Gomerčić, Renato Petričević, Dino Reščić, Josip Đurđević i Theo Filipović.

Bilogora 1947. na svom terenu Drago Počuč Cibona u Špišić Bukovici, svladala je Borovu s pomalo nevjerojatnih 8:1.

Istim rezultatom (8:1) hrvatski trećeligaš Virovitica, na terenu Sportskog centra Vegeška, ispratila je gostujući županijski prvoligaš Lukač 05. Peterostruki strijelac za Viroviticu bio je Karlo Petrinić, a po jednom su se u strijelce upisali Antonijo Ognjenović, Slaven Marković i Davor Sinjaković. Jedini zgoditak za Lukačane postigao je Mihael Šoštar.

(www.icv.hr, mš, foto: facebook, No Limit TVIN)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content