Osječanin vozio automobil s 2,92 promila: Zadržan u bolnici zbog velike koncentracije alkohola u krvi

Tijekom vikenda, na području Policijske uprave osječko-baranjske policijski službenici su u nadzoru prometa evidentirali 42 vozača osobnog automobila i devet vozača bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u petak, oko 22 sata, u Osijeku, kada je u nadzoru prometa zaustavljen vozač osobnog automobila 34–godišnjak. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija od 2,92 promila alkohola u krvi te je nakon liječničkog pregleda zadržan u bolnici zbog velike koncentracije alkohola u krvi.

U subotu, 30. srpnja, oko 19 sati, policijski službenici su u nadzoru prometa zaustavili 42-godišnjeg vozača bicikla. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija od 1,96 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola- izvijestili su iz osječke policije.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su tri prometne nesreće gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena, a u dvije je nastala materijalna šteta.

Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, a jedna na području Đakova.

(www.icv.hr, tj, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content