Osječki Centar za nestalu i zlostavljanu djecu prikuplja školski pribor za ukrajinske školarce: Potrebne torbe, pernice, bilježnice i sav drugi materijal

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu od samog početka krize u Ukrajini pruža pomoć i podršku raseljenim osobama iz Ukrajine kroz organizirani Dječji kutak, Info centar za raseljene osobe i Dnevni centar. Usluge Centra trenutno koristi 76 djece iz Ukrajine, a od početka krize u Ukrajini u radu bilježi čak 1008 djece i mladih.

– Kako bi mališanima i njihovim obiteljima iz Ukrajine olakšali početak školske godine, organiziramo prikupljanje školskog pribora i ostalog materijala za što ugodniji boravak u školi – ističu iz Centra te od potrebnog navode školske torbe, pernice, sve vrste bilježnica, bojice, flomastere, olovke, gumice, šiljila,ravnala, šestare, škare, te pribor za likovni – kistove, tempere, vodene boje, ljepilo, škare, kolaž, likovne mape. Donacije se primaju u Dječjem kutku u Kulturnom centru Osijek, Dnevnom centru u Gundulićevoj ulici, a mogu se poslati i Tiskom – kaže viša stručna suradnica u Centru za nestalu i zlostavljanu djecu, psihologinja Martina Nikolić.

Adrese zaprimanja paketa je Dječji kutak – Kulturni centar Osijek, Ulica Kneza Trpimira 2/A, Osijek; kontakt 091 975 1328, te Dnevni centar – ulica Ivana Gundulića 5, Osijek; kontakt 091 977 8777.

Za slanje Tiskom – TISAK Šifra prodajnog mjesta: 920930, Adresa: STJEPANA RADIĆA 19, 31 000 Osijek.

Poklone se može donijeti osobno na navedene adrese svakim radnim danom od 8 do 16 sati ili poslati Tiskom.

Akcija “Slavonsko srce za obitelji Ukrajine” provodi se u partnerstvu s Osječko-baranjskom županijom kroz akcijski plan “Slavonsko srce za obitelji Ukrajine”.

(www.icv.hr, tj)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content