Podjela “paketa života”za preko tisuću članova obitelji: Korisnicima upisanima za vrijeme trajanja projekta, paketi još samo ovaj mjesec

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ nastavlja s velikom podjelom „paketa života“ za preko 1000 članova u socijalnoj potrebi. Paket sadržava 17 prehrambenih proizvoda, težine je oko 20 kilograma, a vrijednosti oko 380 kuna.

Podjela paketa počinje u ponedjeljak 08. kolovoza i trajat će do kraja mjeseca, svaki radni dan od 9 do 10 sati.

– Sve pristigle donacije i hranu pred istekom roka koju prikupljamo svakoga dana odmah ćemo ukomponirati u podjelu paketa život. Dnevno ćemo dijeliti 40 paketa, svi će dobiti brojeve – kažu u Rijeci ljubavi te naglašavaju kako oni koji podižu paket za nekog drugog prijatelja, poznanika, roditelja moraju predočiti osobnu iskaznicu korisnika.

– Na žalost, svi novi korisnici koji su upisani za vrijeme trajanja projekta OP FEAD faza III još će ovaj mjesec dobiti paket života, a od slijedećeg mjeseca će biti brisani s liste korisnika. Oni koji su u socijalnoj potrebi moraju se javiti institucijama u gradu, jer mi kao humanitarna Udruga imamo veliki broj korisnika i nismo u mogućnosti sve pokriti – ističu iz humanitarne udruge.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content