Poklon za prvi dan škole: Virovitička knjižnica svakom prvašiću daruje članstvo

Lijepom gestom Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica dočekat će prvašiće koji će u školske klupe sjesti 5. rujna. Knjižnica je, naime, u dogovoru s ravnateljima osnovnih škola s područja grada Virovitice osigurala da svaki prvašić dobije besplatno članstvo u Knjižnici na period od 6 mjeseci. 

– Naša ideja je motivirati djecu i roditelje da dođu u našu Knjižnicu, iako škole i same imaju svoje izvrsne knjižnice. Smatramo da im mi možemo ponuditi i nešto drugo. Ako prvašići budu aktivni i budu posuđivali građu ili sudjelovali na radionicama te koristili usluge Knjižnice, svakome ćemo članstvo produžiti na dodatnih 6 mjeseci – objasnio je ravnatelj Knjižnice Robert Fritz.

Ravnatelj podsjeća da osim knjiga, prvašići mogu posuditi i igračke, filmove i glazbu, sudjelovati u radionicama i programima Knjižnice, ali i – igrati igrice.

-Što se ovog potonjeg tiče, mogu najaviti kako ćemo uskoro imati i Playstation. Vjerujem da imamo zaista puno sadržaja i aktivnosti koje Knjižnica može ponuditi najmlađim korisnicima, pozivamo ih stoga da nakon što sjednu u školsku klupu odmah navrate i do knjižnice – zaključuje ravnatelj Fritz.

Prvašiće će letak/kupon dočekati na klupama. (www.icv.hr, mlo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content