PRIPREMNA UTAKMICA Brazilci debitirali u remiju Mikleuša i Slatine: Filip Mrva strijelac u domaćim, a Dominik Bogati u gostujućim redovima

Četvrtoligaš Slatina jučer (nedjelja) je kod županijskog prvoligaša u Mikleuš došla ‘isprati gorak okus’ domaćinskog poraza u pripremnoj utakmici od istog protivnika. Prije početka utakmice uprava NK Slatine predstavila je dva pojačanja pristigla iz Brazila, Alessandra Fekixa Da Silvu Zanetea i Alefa Rafaela Coelho Da Silvu, koji su utakmicu započeli u prvoj postavi.

Očekivano, Slatina je od samog početka vršila pritisak na zadnji red Mikleuša, ali domaćini su se uspješno obranili te prijetili iz kontri i polukontri. Prvo je poluvrijeme završilo bez zgoditaka, iako je Slatina bila konkretnija u napadu. Nekoliko lopti završilo je na vratnicama Mikleuša, a ostalo je slatinskim napadačima ‘pohvatao’ vratar Nikšić.

IMG_7984

Drugo poluvrijeme bilo je skoro preslika prvog, gosti su napadali, vratar Nikšić je ‘skidao’ sve što je išlo u okvir, a domaći igrači prijetili su iz brzih kontri i polukontri, i kako to u nogometu inače biva, ako ne zabiješ, primiš. Tako je u 75. minuti pogodak, inače vrlo dobrom golmanu Slatine Dini Radonjiću zabio Filip Mrva.

Odgovor Slatinčana dolazi nekih desetak minuta kasnije. Nakon gužve u šesnaestercu Mikleuša, lopta dolazi do Dominika Bogatija koji je odličnim udarcem posprema u mrežu Nikšića. Rezultat se nije mijenjao do posljednjeg sučevog zvižduka. MikleušSlatina 1:1.

IMG_7987

Epitet najboljeg igrača utakmice zasigurno pripada domaćem golmanu Dominiku Nikšiću, koji je igračima Slatine ‘skinuo’ dvadesetak udaraca u okvir gola.

Što se tiče slatinskih pojačanja pridošlih iz Brazila, iz uprave kluba bili su zadovoljni s njihovim prvim nastupom. Naglasili su da je u posljednje dvije sezone u Slatinu došlo nekoliko igrača iz drugih zemalja, a da je novopridošli dvojac jedan od boljih, te da će zasigurno biti pojačanje treneru Nikici Hatu u nadolazećoj nogometnoj sezoni 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content