TRANSFER ZONA Tri igrača iz Gradine pojačala redove Dinama iz Kapela Dvora

Nakon završetka dodatnih kvalifikacijskih utakmica za popunu 1. županijske nogometne lige, na stadionu Kurija u Kapela Dvoru bili su svjesni da moraju pojačati igrački kadar za natjecanje u višem rangu.

Prvi korak u tom pravcu bila su trojica igrača iz Gradine.

Mlad, ali izuzetno opasan, Slavko Jagarinac svoju igračku karijeru počeo je u Gradini. Preko Suhopolja i Virovitice otišao je u Koprivnicu, gdje je pet sezona bio igrač Slaven Belupa i Koprivnice. Vratio se i jednu sezonu igrao u Suhopolju, nakon čega je prošle sezone prvi dio igrao za Graničar Bušetinu, a drugi dio za Sveti Đurađ. Ovog ljeta je potpisao za Gradinu, ali se vrlo brzo predomislio i prešao u Dinamo.

Vladimir Puškarić iskusan i zahvalan igrač u momčadi, svu svoju dosadašnju osamnaestogodišnju igračku karijeru proveo je u Gradini. Sada se odlučio za nove izazove i pristupio Dinamu.

Mladi i probojan Valentino Kaladić, osim sedmogodišnjeg igranja za Gradinu, u dva navrata po polusezonu bio je u Virovitici te je jednu polsusezonu igrao za Napredak iz Rušana.

U Dinamu iz Kapela Dvora, uz njih trojicu, u planu imaju dovođenje još nekoliko kvalitetnih igrača kako bi bili konkurentni svim momčadima u ligi.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content