Slavonija iz Sladojevaca pobjednik 30. Memorijalnog nogometnog turnira “Stjepan Mlakar” u Četekovcu

Nogometni klub Dinamo Četekovac bio je jučer (nedjelja) organizator 30. Memorijalnog nogometnog turnira “Stjepan Mlakar”, u sjećanje na ubijenog hrvatskog policajca Stjepana Mlakara.

Memorijalni nogometni turnir, na kojem su nastupile četiri ekipe: Mikleuš, Dinamo Josipovo, Slavonija Sladojevci i Dinamo Četekovac, održan je pod pokroviteljstvom Općine Mikleuš, Općine Čačinci, Grada Slatine i Udruge HVIDR-a Slatina.

Pobjednik turnira bila je ekipa županijskog prvoligaša Slavonije, drugi su bili nogometaši domaćeg Dinama, treći Mikleuš, a četvrti josipovački Dinamo. Za najboljeg golmana izabran je Ivica Tropšek (Slavonija Sladojevci), za najboljeg igrača Dominik Kizivat (Slavonija Sladojevci), a najbolji strijelac bio je Matej Dorinka (Dinamo Četekovac). Turnir su sudili Goran Loparac, Matea Loparac, Hrvoje Selenić, Mato Grgurić i Dragan Mlakar.

m_IMG_7506

Odličja, pehare ekipama i pojedinačne nagrade igračima i sucima uručili su načelnik općine Mikleuš Robert Grabar koji je ujedno čestitao svim igračima na fer i korektnoj igri, sinovi Stjepana Mlakara, Robert i Renato, te ispred Policijske uprave virovitičko-podravske i slatinske HVIDR-e Nenad Križić.

Uoči turnira, na čatekovačkom groblju, ispred spomenika žrtvama Četekovca, Čojluga i Balinaca, položeni su upaljeni lampioni, a na posljednjem počivalištu Stjepana Mlakara položen je cvjetni aranžman i upaljeni lampioni.

(www.icv.hr, adf, foto:D. Fišli)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content