Standard iz Nove Šarovke osvojio 18. sopjanski memorijalni turnir u sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Karafu

Jučer (nedjelja) je na stadionu Luka u Sopju, u organizaciji Nogometnog kluba Podravac Sopje te uz pokroviteljstvo Općine Sopje, održan 18. Memorijalni nogometni turnir “Zlatko Karafa”.

Memorijal je na nogometnom igralištu otvorio brat poginulog hrvatskog branitelja Zlatka, Ivan Karafa, a sportsku i fer izreku s porukom “neka bolji pobijedi” uputio je igračima predsjednik Općinskog vijeća Općine Sopje Siniša Hrgović.

Na ovogodišnjem, 18. Memorijalnom nogometnom turniru “Zlatko Karafa” snage su odmjerile četiri ekipe: Grabić, Vaška, Standard Nova Šarovka i domaćin Podravac.

Foto-2

Prvo mjesto pripalo je ekipi iz Nove Šarovke, nogometaši Vaške bili su drugi, treći Grabićani, a četvrti sopjanski Podravac. Za najboljeg igrača izabran je Zdenko Lončarek (Standard), za najboljeg golmana Nedjeljko Vrbaslija (Standard), a najbolji je strijelac bio Toni Brezović (Vaška).

Pehare i pojedinačne nagrade igračima, uz čestitke i zahvalu na sudjelovanju, uručili su predsjednik Općinskog vijeća Siniša Hrgović, predsjednik Podravca Luka Mikić i Ivan Karafa.

Foto-3

Memorijal su uveličali članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine”, koji su istrčali utrku za hrvatskog heroja Zlatka Karafu od Slatine do igrališta u Sopju gdje su dočekani pljeskom.

(www.icv.hr, adf, Foto: Ž. Janečić, S. Špoljarić, Glasnici istine)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content