TRANSFER ZONA Alen Hodak i Robert Bunjevac učvrstili obrambeni blok Dinama iz Kapele Dvora

Nakon što su doveli Mihaela Tambolaša, Valentina Kaladića, Vladimira Puškarića i Slavka Jagarinca, u novom županijskom prvoligašu Dinamu iz Kapele Dvora, dovođenjem još dvojice iskusnih igrača, Alena Hodaka i vratara Roberta Bunjevca, kompletirali su momčad za iduću sezonu.

Alen Hodak svojih prvih 15 godina, uz jednogodišnji “izlet” u Viroviticu, proveo je u matičnom Suhopolju. Kasnije je igrao za Mladost iz Molvi, Suhopolje, Graničar Bušetinu i posljednju polusezonu za Borovu. Svojom igrom uvijek je davao dodatnu sigurnost obrambenim redovima momčadi za koju je igrao.

Robert Bunjevac igračku karijeru počeo je u virovitičkim klubovima, Virovitici i TVIN-u. Dvije godine bio je igrač hrvatskog prvoligaša Slaven Belupa. Nakon toga je igrao za Suhopolje, Bratstvo iz Gornjeg Bazja, Pitomaču, Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice, Dravu iz Terezinog Polja, Viroviticu, Lukač 05 i Rezovac. Posljednju sezonu bio je standardni vratar četvrtoligaša Slatine. Sada se ponovno odlučio za izazove 1. županijske nogometne lige.

S ova dva iskusna igrača, na stadionu Kurija u Kapeli Dvoru računaju da će imati konkurentnu momčad u ligaškom natjecanju. Najbolje mjerilo bit će im susret 1. kola u nedjelju, 21. kolovoza, kada na prvoligašku premijeru u Kapeli Dvor dolazi Mikleuš, trećeplasirana momčad prošlosezonskog natjecanja.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content