Vedran Grubić i Marko Korenički precizni u finalu, Omladinac osvojio 11. Memorijalni nogometni turnir “Nenad Grubić”

U petak, 5. kolovoza, Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, u virovitičkom prigradskom naselju Korija odigran je tradicionalni, 11. Memorijalni turnir “Nenad Grubić”.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovali su: županijski drugoligaš Podgorje te tri županijska trećeligaša, Škola nogometa Graničar Bušetina iz Okrugljače, Bušetina 1947. i domaći Omladinac.

Na travnjak su u poslijepodnevnom terminu od 17 sati prvi istrčali nogometaši Bušetine 1947. i Omladinca. Domaćin je u tom susretu slavio s 2:0 i tako izborio finale. Antonio Štefanec bio je strijelac prvog pogotka, dok je Vedran Grubić postavio konačan rezultat preciznim udarcem s bijele točke.

IMG_1982

U drugom susretu nogometaši iz Okrugljače slavili su protiv Podgorja s minimalnih 1:0 pogotkom iskusnog Josipa Balogovića.

U susretu za treće mjesto presudio je autogol igrača Bušetine 1947. pa su se nogometaši Podgorja ‘okitili’ broncom, dok je finalna utakmica pripala puno boljem domaćinu koji je slavio rezultatom 2:0. Pogotke su postigli Vedran Grubić i Marko Korenički.

Za vrijeme odigravanja turnira, predstavnici klubova, na grob Nenada Grubića, kao i na spomen obilježje poginulim braniteljima u Domovinskom ratu položili su vijenac i upalili svijeće.

IMG_1983

Na kraju, za najboljeg igrača turnira proglašen je Patrik Bukvić (Podgorje), najbolji strijelac s dva pogotka bio je iskusni domaći napadač Vedran Grubić, dok je za najboljeg vratara proglašen domaći čuvar mreže Mario Jerbić.

Poredak:

  1. Omladinac Korija
  2. Škola nogometa Graničar Bušetina
  3. Podgorje
  4. Bušetina 1947.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content