3. NL SJEVER Orahovčani osvojili veliki bod u Domašincu: Susret Dinama i Papuka odigran na vrlo blatnom i natopljenom terenu

Nogometaši Papuka Osječko 1664 u sklopu 4. kola 3. Nogometne lige Sjever gostovali su u Domašincu kod domaćeg Dinama i odigrali bez pogodaka 0:0, što je veliki bod za momčad Zorana Mandića s obzirom da je Dinamo do ovog kola bio lider, iako je Papuk mogao i do pobjede.

Prije svega treba reći da se igralo po iznimno lošem, vodom natopljenom terenu koji je ‘uništio’ svu ljepotu nogometa.

-U Domašincu je, kako su nam rekli, u noći s petka na subotu bio prolom oblaka i potpuno je kiša natopila teren i stvorila blato, tako da je bilo iznimno teško za igrati. Ipak, odigrali smo dobro koliko se moglo, stvarali smo prigode, ali i domaćin ih je imao i mogu reći da je ovakav rezultat na kraju realan zahvaljujući oba golmana koji su bili na visini zadatka. Nama je ovo važan bod, iako smo mogli do pobjede jer smo imali nekoliko lijepih i izglednih prigoda, no i ovo je jako dobro – rekao je nakon susreta trener Papuka Zoran Mandić.

Iako je za ovo neugodno gostovanje pod upitnikom bilo čak devet igrača, Mandić je na kraju uspio ‘skrpati’ sastav i osvojiti bod s kojim su Orahovčani ostali na 4. mjestu ligaške ljestvice i sada imaju samo tri boda manje od vodećeg Radnika iz Križevaca.

-Poslije zadnjeg treninga sve je upućivalo da uz sigurno odsutne Matajiju, Pataču i Miroslava Rukavinu, neće igrati Zdelar, Jusup i Dijanešić te mladi juniori koji također imaju kaznu kartona, no zube su stisnuli i Zdelar i Jusup i Dijanešić i nekako smo ovo izvukli. Čestitam svim igračima na velikom zalaganju i trudu – dodao je Mandić.

Kao igrača utakmice izdvojio je kapetana Tomislava Bušljetu.

-Kapetan je odigrao kapetanski. Svojim srčanim pristupom i borbom vukao je momčad, bilo ga je posvuda na ovom blatnjavom terenu i iako odajem priznanje cijeloj momčadi, Tomislav je u ovom susretu bio malo ispred svih – zaključio je Mandić.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content