3. NL SJEVER Virovitica u Ludbregu prekinula negativnu seriju golovima Petrinića i Sinjakovića

U šestom kolu 3. nogometne lige Sjever momčad Virovitice pobijedila je na gostovanju Podravinu u Ludbregu rezultatom 2:0.

Nakon početnog ispitivanja snaga, u 17. minuti Karlo Petrinić iskoristio je jedan ubačaj i glavom svladao domaćeg vratara Edija Kovačića. Desetak minuta nakon pogotka, Davor Sinjaković u kontri je imao priliku povećati prednost Virovitičana, ali je Kovačić ukrotio njegov pokušaj.

U nastavku igrači Podravine kreću ‘na sve ili ništa’, međutim, u nekoliko navrata vratar Virovitice Krešimir Tomljanović bio im je nepremostiva prepreka. U jednoj prilici domaći napadači pogodili su i okvir gostujućih vrata.

U jeku domaćih napada, minutu prije odlaska na odmor, sijevnula je još jedna kontra. Karlo Petrinić poslužio je Davora Sinjakovića, koji je pretrčavši veći dio terena poentirao za 2:0.

U drugom dijelu napadi domaće momčadi bili su sve slabiji, a igrači Virovitice mogli su doći i do uvjerljivije pobjede, ali nedostajalo je koncentracije u samoj završnici. Susret je na kraju završio pobjedom Virovitice 2:0.

Virovitička momčad s dosad devet osvojenih bodova smjestila se u sredinu ligaške ljestvice. 

Podravina Ludbreg – Virovitica 0:2
Igrač utakmice: Davor Sinjaković

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content