4. NL BJ-KC-VT Hrvoje Čović za prvu ovosezonsku pobjedu Voćina, Pitomačani se lagano obračunali s Molvarcima

Nogometaši Voćina, u svojoj drugoj domaćoj utakmici, na travnjaku u Mikleušu, došli su do prve ovosezonske pobjede u petom kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. U ‘tvrdoj’ utakmici svladali su Graničar iz Legrada rezultatom 1:0. Jedini zgoditak postigao je Hrvoje Čović u 73. minuti susreta.

Ovom pobjedom Voćin se nakon pet odigranih utakmica s četiri osvojena boda nalazi na desetom mjestu ligaške ljestvice.

-Nakon prve pobjede u višem rangu natjecanja, očekujem da ćemo u nastavku sezone igrati s manje rezultatskog opterećenja, što će sigurno donijeti nove uspjehe – raspoložen je nakon utakmice bio trener Voćina Ivica Ević.

Voćin – Graničar Legrad 1:0
Igrač utakmice: Hrvoje Čović

Na stadionu u Pitomači, gledatelji su proteklog vikenda vidjeli pet pogodaka, od toga četiri u mreži gostujućeg vratara Marka Marinkovića. Nogometaši Mladosti iz Molvi u ‘debelom’ su zaostatku bili već u 37. minuti susreta, kada je semafor pokazivao 4:0 za momčad trenera Ivana Presečana.

Gostujuću mrežu načeo je Karlo Jakupec u 11. minuti susreta. Domaću prednost na 2:0 povisio je raspoloženi Ivan Kovačec. Do 36. minute mreže su mirovale, a zatim su uslijedila dva eskpresna pogotka kojima je ujedno i riješeno pitanje pobjednika. U 36. minuti iz kaznenog udarca poentirao je Matej Babić, a samo minutu kasnije mrežu Molvaraca zatresao je ponovno Ivan Kovačec. U drugom dijelu susreta Pitomača je propustila nekoliko odličnih šansi za uvjerljiviju pobjedu, a jedini gostujući zgoditak postigao je Nikola Tuba u 57. minuti iz kaznenog udarca.

Nakon poraza u Ferdinandovcu, Pitomača se ponovno vratila pobjedničkim navikama i sada se nalazi na drugom mjestu ligaške ljestvice s tri boda manje od vodećeg Tehničara.

-Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, a plod takve igre bila su četiri pogotka, iako smo mogli zabiti bar još toliko, dok smo u drugom dijelu malo stali. Veseli me što stvaramo zaista velik broj šansi. Dečki su odradili dobar posao i nakon poraza od Ferdinandovca zaista nam je trebala ova pobjeda, koja je ujedno bila i imperativ u ovom susretu.

Pitomača – Mladost Molve 4:1
Igrač utakmice: Karlo Jakupec

O županijskom derbiju i visokoj pobjedi Slatine protiv Suhopolja pisali smo ranije. Više o tom susretu možete pročitati OVDJE.

Tablica 4. NL BJ KC VT 2

(www.icv.hr, mš, ts, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content